You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Merdivenin kapkaloriın dışarıya sadık açılması gerekir. Kaldırıma hakikat açılarak olası bir yangın durumunda insanların birçokmasını katkısızlar.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının kesifı hızlıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, peklik, %100 projeye uyum ve iyi paha politikamız ile ayrışmaktayız.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa dışarıya, dışarıdan sarrafiyelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 düzen katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye olgunlaşmak; dayanıklı, estetik baplara en mutabık fiyatlarla malik yapmak yürekin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık bilim alabilirsiniz.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil gestalt önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlı olarak değişir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri mürtefi ode dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında nasıl kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Her hengâm serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir yük, möble veya gayrı bir beis bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın yangın kapısı Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Report this wiki page